30 Haziran 2016 Perşembe

SİBEL VE TOLUNAY İLE BAHAR YEMEĞİ ETKİNLİĞİMİZ



Merhaba,


Daha önceki postumda uzun süredir yazamadığımı belirtmiştim. Bunun en önemli sebeplerinden biri de Mayıs ayında gerçekleştirdiğimiz "Sibel ve Tolunay ile Bahar Yemeği" etkinliği ve etkinlik hazırlıklarının getirdiği yoğunluktu. 

Sevgili arkadaşım Sibelle Pasta blogunun sahibi Sibel ile yılların arkadaşlığı ve de son yıllarda gittikçe kuvvetlenen dostluğumuzun bir hatırası olarak uzun zamandır yapmayı planladığımız etkinliğimiz için, birlikte büyük bir keyif ve heyecanla aylar öncesinden bugüne hazırlandık. 





Tüm misafirlerimize bugünden anı kalmasını istediğimiz kendi ellerimizle kitap ayraçları ve bileklikler yaptık. Belirlediğimiz temamıza uygun isimlik ve menü kartlarımızı hazırladık. 








Etkinlik günü erkenden buluşup bizlere ev sahipliği yapan mekanımız Harvey Nichols Mag Lounge'a gittik ve hazırlıklarımıza başladık. 




Mekanımızın Müdür Yardımısı Burcu Coşkun ve ekibi o kadar misafirperverdiler ki, daha etkinlik hazırlıkları başlamadan kendimizi evimizde gibi hissettik. Mag Lounge Next Level AVM nin podyum katında yer alıyor. Hafta sonları podyum kattaki muhteşem konser ve dinletileri en yakın noktadan, üstelik son derece kaliteli bir hizmet eşliğinde dinleyebilirsiniz. Özel yemeklerini zaman zaman bizzat test ettiğim menüsüne de ayrıca tavsiye ederim. Gerçekten kalitesi tartışılmaz bir mekan.





Etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan sponsorlarımızdan olan ve birbirinden harika dijital çözümlere imza atan Baskimo, afişimizi ve hatıra çerçevemizi hazırlamıştı. 






Özel günlerinizde biririnden şık temaları ve harika çikolataları ve hediyelikleri ile yer verebileceğiniz Dore Bon Bon, masalarımızda şirin mi şirin çikolataları ile gönüllerimizi fethetti.





Gırla Fikir blogunun sahibi güzel arkadaşımız Nazlı, bizler için birbirinden güzel konuşma balonları hazırlamıştı.






Etkinliklerde bloggerların yanında olan Tatlimo bizleri de yalnız bırakmayarak birbirinden güzel lezzetleri ile tat kattı. Mekanımızda tattığımız güzel ürünlerinin yanı sıra her birimize özel olarak hazırlanmış kutularımızla evlerimizde de lezzet patlaması yaşadık.










Masalarımızı hazırladıktan sonra misafirlerimiz birer birer gelmeye başladılar. Etkinliğimiz Sibel'in yaptığı açılış konuşması ile başladı.





Derken mideler yavaş yavaş guruldamaya başlarken tam da zamanında yemek servisimiz başladı.



Mag Lounge'un deneyimli ve dokunduğu her yemekte harikalar yaratan değerli şefi Deniz Çığ'ın sunumuyla, daha önceden sizler için tadına bakıp karar verdiğimiz eşsiz lezzetler ile dolu süper bir menü bizleri bekliyordu. 




Yemek servisinin ardından güzel bir söyleşimiz vardı. Yaklaşık 4 aydır kilolarım ile mücadelede kendisine gittiğim ve üzerimde mucizeler yaratan sevgili diyetisyenim Dyt. Merve Emek, bizlere ani tatlı krizleri ile baş etmenin yolları ve ideal bedenimize ulaştıktan sonra kilomuzu nasıl koruyacağımız konusunda bilgiler verdi. Misafirlerimizin kendisine soracak pek çok sorusu vardı.


Söyleşi sonrası 2 arkadaşımız İnteraktif Diyet firmasından 1 aylık ücretsiz diyetisyen hizmeti kazandılar.





Sevgili güzel gönüllü arkadaşım İnci eli boş gelmemiş, hepimiz için çok şirin ve de bomba gibi tadı olan mini kurabiyeler hazırlamıştı. Canım arkadaşıma bu güzel kurabiyeleri için teşekkür ediyorum.







Yıllardır kullandığım ve kalıcılığında rakip tanımadığım parfüm markası olan Mad Parfüm etkinliğimizde yer alan firmalarımızdan biriydi. Firmanın Ankara Mağazaları Müdürü Murat Bey bizlere kendilerini tanıtan bir bilgilendirme sunumu yaptıktan sonra, misafirlerimizin her biri için özel olarak hazırlanmış parfüm ve misket limonu kolonyalarını blogger arkadaşlarımıza takdim ettiler.





Etkinlik sponsorlarımızdan Tabloda firmasının misafirlerimize özel hazırladığı kanvas tablolar katılımcılarımız tarafından şaşkınlık ve beğeniyle karşılandı. Sizler de fotoğraflarınızı kanvas tablo formatında bastırmak isterseniz Tabloda firması ile iletişime geçebilirsiniz. Gerçekten son derece ilgili bir şekilde işinizi en kısa zamanda en profesyonel şekilde hallediyorlar.



Evet sevgili okurlar, şimdilik etkinlik yazımı burada sonlandırıyorum. Pek çok firma ürünleri ile bizlerle birlikte oldu, ancak sponsorlarımızın devamı bir sonraki postta olacak. Kendinize iyi bakın. 


















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder