25 Temmuz 2016 Pazartesi

SİBEL VE TOLUNAY İLE BAHAR YEMEĞİ ETKİNLİĞİ-2



Merhaba,



Bir önceki yazımda sizlere sevgili arkadaşım Sibel ile düzenlediğimiz Bahar Yemeği Etkinliğinden bahsetmiştim. Okumak için tık tık... Her yönüyle çok keyifli geçen etkinliğimizde tabii ki bizleri yalnız bırakmayan sponsorlarımız da vardı. Birinci bölümde sponsorlarımızın bir kısmına değinmiştim. Sponsorlarımız bu kadarla sınırlı değildi. Kimler mi vardı?






Cocon no.333 Eşek Şampuanı. Anne sütüne en yakın süt olarak bilinen eşek sütünden imal edilen paraben ve sülfat içermeyen şampuan ve saç kremimiz.




Güneş görmeyen saçlar için üretilmiş 5 vitamin ve 5 mineralli Le Soleil Şampuan.




Her ürününü severek ve güvenerek kullandığım HC Hair Care markasının dökülmelere karşı ve saçınızın hızlı uzamasını sağlayan Complex saç bakım yağı.




Çocukluk yıllarımın en önemli markalarından biri olan (Çünkü ben fabrikasının yanındaki ilkokulda okudum) Pereja bizlere tüm önemli ürünlerini kapsayan koccaman bir paket hazırlamış. Kolonyalar, Body Mistler, Duş Jelleri, Vucüt Losyonları, Oda Parfümü, Gülsuyu... her birinden çeşit çeşit mis kokulu ürünler... Gönül dolusu teşekkürler...




Krauterhoff markasının ürünlerini bilmeyen yoktur sanırım. Sıkılaştırıcı Vücüt Jelini düzenli olarak masaj ile vücudunuza uyguladığınızda selülit ve gevşeme sorunlarınızı ortadan kaldırıyormuş.




Mediwell ürünleri El-Ayak-Topuk ve Dudak Bakım Kremleri ile 5'li Lip Balm'dan oluşan Bakım Serisi ile bizlerleydi.




Odun ateşinde kavrulmuş kepeksiz bozkır tahini ile Kalaycıoğlu evlerimizde gönülleri fethetti ve gelmesiyle bitmesi bir oldu resmen. Has Hayat firması muhteşem bir acı biber salçası ve dağ sumağı ile yanımızdaydı. Organik satınal, Fitnut doğal fıstık ezmesi ile atıştırmalık mini ara öğün paketlerinden yollamış bizlere... Kalitesinden ödün vermeyen Doğadan vanilyalı Rooibos Çayı ve de şirin kupaları ile etkinlik hediyelerimiz arasındaydılar.




Radoha Kefir İnek ve Keçi sütünden kefirleri ve harika kefir sabunu ile bizlerleydi. Mutfakta ve banyoda uzun süredir güvenle kullandığımız kokusu rahatsız etmeyen Vissmate çamaşır suyu bizleri unutmamıştı. 





Yılların markası Yayla Bakliyat, bizlere torbalar dolusu ürün göndermişti. Kinoa, beluga mercimek, siyah fasulya, maş fasulyesi, amaranth, keten tohumu, chia tohumu... sayamıyorum o kadar çok çeşit vardı ki evlerimize taşımakta zorlandık. Maş fasulyeli pilav ve siyah fasulye salatası ilk denediğim tarifler arasındaydı. Müthiş lezzetli ürünler olduğunu söylememe gerek yok değil mi?




Pastacılar etkinlik düzenlerse o etkinlikte pastacılık malzemelerinin yer alması kaçınılmaz değil mi? Pasta Malzemeleri Ankara Pastacım draje, sprinkles, kurabiye kalıpları, çilekli topping ve de kapkek kapsülleri göndermişler.          Dr. Paste renk renk şeker hamurları ile; Türkmenler Gıda ise Meyveli çikolatalar, Drajeler ve Pudra Şekeri ile bizlerle birlikte idiler. Linklere tıklayarak alışveriş sitelerini gözden geçirebilirsiniz.




Ülkemizde kitap fiyatlarının çok yüksek olmasından dolayı; korsana yönelmeleri engellemek amacıyla, gerçek kitap sevdalıları tarafından kurulan Kitabevi Mentale, düşük ücretlerle güncel kitapları bulabileceğiniz ender kitapçılardan. Bizlere birbirinden değerli yazarların harika eserlerini göndermişler.




Sağlıklı atıştırmalık kuru meyveleri ile tanıdığımız ve güvendiğimiz Taze Kuru çeşit çeşit kuru meyveleri ile, Blogger dostu Pakmaya ise yeni seri pudingleri ile karşınızda...





Miss gibi kokulu şampuan ve şaç kremi ile Cosmed, Düzgün eyeliner çekmek için tek çarem müthiş şablonları ile Fixliner ve birbirinden güzel ve kaliteli göz kalemleri ve eyelinerı ile Esterel markası yani Mat Kozmetik.





Güzel Gıda'nın gönderdiği Kinoa ve Chia Tohumu diyette olmam nedeniyle haftasına bile kalmadan bitti. Daha pek çok çeşidi bulabileceğiniz sağlıklı beslenmenin adresi tık tık




Natural Herbs Ginseng ve Keratinli Şampuanı ile saçınızı onarmayı ve dökülmeleri engellemeyi vaad ediyor. Bitmek üzere olan şampuanın yenisini almak istiyorum çok beğendim çünkü...




Otacı bizlere yeni ürünü Argan El Kremi ve bir çok eşantiyon ürün yollamış. El Tırnak Bakım Kremini ilk kullandığımda çok beğenince çantama attım. Son derece başarılı.




Tuğba Kuruyemişin taptaze çıtır çıtır kuruyemişleri,Türk Kahvesi ve Narlı Fıstıklı Lokum...




Etkinliğimizin sponsorları yukarıda gördüğünüz şekildeydi. Tüm sponsorlarımıza teşekkür ederiz. Katılımcı blogger arkadaşlarımıza da, davetimizi kabul edip etkinliğimize anlam kattıkları için çok teşekkür ediyorum. Sağlıcakla kalın.













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder