20 Nisan 2016 Çarşamba

ELİF İLE KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ



Merhabalar, 

Uzunca bir aradan sonra yine buralardayım. Mart ayı gerçekten çok yoğun bir aydı benim için. Nisan ayını da aynı yoğunlukla geçirmişim farkında bile değilim. :)))

Geçtiğimiz ay Çınarağacım blogunun sahibesi sevgili Elif'in davetiyle Metropolitan Otel'de "Elif'le Kadınlar Günü Etkinliği"ndeydik. 



Etkinliğimiz Metropolitan Otel'in süper manzaralı teras katında gerçekleştirildi. Öncelikle arkadaşımız Elif bir açılış konuşması yaptı. Ardından otelde o gün bizlerle ilgilenen personel bizlere kendilerini tanıttılar.





Şefimiz bizlere kendisinden ve bugün bizlere özel hazırlanan menüden bahsetti. Resimlerden de anlayacağınız gibi tam anlamıyla kraliçelere layık lezzetler, güler yüzler ve müthiş bir hizmetle ağırlandık diyebilirim. Günün sonunda hepimizde, etkinliğin en çok bu bölümü gerçekten de unutamayacağımız bir iz bıraktı. İşini severek yapan insanların hizmetleri bizlere kalite olarak yansımıştı.

 

Sevgili arkadaşımız Sibel'in Hobi Dünyası blogunun sahibesi Sibel hepimiz için günün hatırası olarak isimlerimizin baş harfinden kokulu taşlar yapmıştı. Karanfillerimiz Metropolitan Otel tarafından hazırlanmıştı. Asos Çiçekçilik ise zarif menekşeler ile masalarımızı süsledi. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

 
 

Uzun zamandır görüşemediğimiz sevgili arkadaşlarımız ile gerçekten de bol sohbetli ve neşeli geçen bir yemekti.





Bu arada gerçekleştirilen kurada bendenize Tatlimo'nun sevimli emoji yastıklarından biri çıktı. Tatlimo firması aynı zamanda birbirinden harika lezzet çiçekleri ile herzamanki gibi bloggerların yanında idi.



Berrak Turşuları Çubuk Turşusu ve közlenmiş patlıcan ve biberden yapılan Acılı Dobipa Sosları ile bizlerle birlikteydi.



Pakmaya Yeni Koleksiyonu olan Bal Bademli, Güllü, Vanilyalı Tarçınlı, Çikolatalı Portakallı ve Türk Kahveli Puding çeşitleri ile etkinlikte yer aldılar.




ABS Alçı ve Cook firmaları da etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan firmalardandı. ABS Alçı, Powerbank, ajanda ve not defterleri ile etkinlikte yer alırken; Cook firması Çöp Torbası ve yeni çıkarmış olduğu bir tarafı folyo bir tarafı pişirme kağıdından oluşan Çok Amaçlı Folyolarından göndermişlerdi. 







Ürünlerini boyamaktan büyük zevk aldığım Fabooks firması Mistik Mandala ve Zen Doodle Art boyama kitaplarıyla bizlerleydi.




Bioderma hepsi birbirinden özenli ve hassas ürünlerini bizlerle paylaştı: Pullanma Karşıtı Bebe Şampuanı, Duş Yağı ve Cilt Temizleme Kremi gibi bebişlerimizde güvenerek kullanabileceğiniz ürünler hediyelerimizdi.





Ayışığı Organik- bizler için Alore ışıltı maskesi, Lavera'dan fondöten, kaş maskarası, ruj ve eyeliner ürünlerini seçmişlerdi.





Pierre Cassi firması eşlerimizi unutmamış ve şık birer gömlek ile bizlere destek olmuştu.


Mediwell'den gelen ürünlerimiz birbiriden tatlı muz, kivi, kavun ve çilek aromalı dudak balmı ve tam bir çantaya atmalık kurtarıcı ürün olarak gördüğüm manikür seti idi.






Etkinlikte bizlerle birlikte olan blogger dostu firmalardan biri de HC Hair Care idi. Birbirinden güzel ürünlerini severek kullandığım saçlarımı büyük ölçüde düzelten HC Hair Care, bu etkinlikte bizlere HC Tria Kolay Tarama Spreyini göndererek koleksiyonumdaki ürünlerine bir yenisini daha ekledi. :)))



Günün sonunda hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek (maalesef cok bulanık çıkmış) başka etkinliklerde tekrar görüşmek dileğiyle ve de anılarımıza yenilerini eklemiş olarak ayrıldık. 


Etkinliği düzenleyerek bizleri davet eden sevgili Elif'e ve hediyeleri ile yanımızda olan firmalara gönül dolusu teşekkürler ediyoruz.

































1 yorum: