3 Ocak 2016 Pazar

NESNESLİS VE GIRLA FİKİR: 16 BLOGGERLA 2016 YILBAŞI ETKİNLİĞİ



Merhabalar,


Geçtiğimiz ay değerli arkadaşlarımız Nazlı ve Neslihan çok güzel ve eşsiz bir etkinliğe imza attılar. Ankara'nın en lüks otellerinden JW Marriot Otel'de
gerçekleştirilen 16 Bloggerla 2016, her dakikası büyük bir emek ve özenle tasarlanmış bol kahkahalı ve sıcacık bir etkinlikti.






Daha otel girişinde kendini gösteren ışıltılı etkinlik Gırla Fikir blogunun sahibi Nazlı ve Nesneslis blogunun sahibi Neslihan arkadaşlarımın birbirinden heyecanlı, şirin ve de son derece samimi açılış konuşması ile başladı. 




Masalarımızın dekorasyonu görülmeye değerdi doğrusu:

Payetli runnerlar, tasarım peçeteler, mumlar, dekoratif kütükler...Bu güzel dekorasyon için  Nazlı arkadaşımız; Jade Selection, Treso Tasarım ve Pink Deco firmalarının ürünleri ile bizler için uğraşmış, çok da güzel olmuştu, emeğine sağlık güzel arkadaşım.




Masalarımızda ayrıca Fresh Hot dan dondurulmuş Buğday Çimsuyumuz da vardı. Kokusuna alışık olmadığım için maalesef kendisiyle bütünleşemedik :) ancak tabii faydaları saymakla bitmiyor. Masalarımızı süsleyen bugüne kadar tatmadığım karamelli, çedar peynirli ve de çikolatalı çeşitleri ile beni benden alan Mr. and Mrs. Popcorn da bizleri yalnız bırakmadı. Harika çikolatalı çeşitleri ile Leb'in leblebileri ile tanışmaktan çok mutlu oldum.

Sakarya, Yalova, Edirne, Bursa ve Ankara ve İstanbul'dan toplam 16 blogger bayan bir araya gelirse ne olur? Tabii ki çene olur, etkinlik hızını kesmeden devam ederken fotoğraflamayı  kaçırdığımız anlar için hiç üzülmedik. 







Çünkü çektiği profesyonel karelerle gün boyu bizi yalnız bırakmayan sevimli ve harika bir fotoğrafçımız vardı. 



Sevgili Aylin'e bu güzel kareler için ne kadar teşekkür etsek azdır. Sizler de özel günleriniz için son derece profesyonel bir marka olan Moon Mark Works firmasını tercih edebilirsiniz, pişman olmayacağınıza eminim.

Sonrasında para ve yaşam koçu Pelin Tekinsoy yeni çıkan kitabı "Para Koçluğu&Tamamen Duygusal" ile ilgili bilgiler verdi ve para kazanmak/paraya bakış açımız hakkında bir konuşma yaptı. Ardından Ralila Gıda'dan Rahmi Bey bizlere organik ürünlerin öneminden ve gerçek organik ürünleri diğerlerinden nasıl ayırabileceğimizden bahsetti.

Bir de baktık ki öğlen olmuş ve yemek vakti gelmiş, JW Marriot Otel'in o birbirinden güzel yiyeceklerinin bulunduğu açık büfede kendimden geçtiğimi hatırlıyorum en son :) 

Hamburgerler, kekler, tatlılar, tatlı tuzlu kuru pastalar, sütlü lezzetlerle sarhoş oldum  sanırım. Diyet yapanlar için sağlıklı lezzetler de cabasıydı ama ben o tarafa hiç yüz vermedim tabii. Beni tanıyanlar ne kadar iştahlı ama bir o kadar da seçici olduğumu iyi bilirler. Etkinlik sonrası kilo patlamasıyla eve geldim o kadar söyleyeyim.

Yemek sonrası değerli ev sahiplerimiz bizler için büyük bir sürpriz hazırlamışlardı: M.A.C. Kozmetik!!! Evet gözlerimize inanamadık, bugüne kadar hiç bir etkinliğe gitmeyen M.A.C. Kozmetik Ankamall mağaza yetkilileri Neslihan'ımızı kıramamış ve etkinliğimize gelmişlerdi. 

Makyaj artisti Emre Turhal, Mağaza Müdürü Okan Bey ve Ankara Bölge'den Pınar Hanım'ın bizlere anlatacak çok şeyi vardı. Öncelikle Emre Bey 2016 makyaj trendleri, bu yıl moda olacak renkler ve makyaj tarzları hakkında bizlere bilgiler verdikten sonra, Okan Bey ve Pınar Hanım ile sorularımızı yanıtladılar. Ardından Emre Bey davetli bir blogger arkadaşımıza örnek bir komple makyaj uygulaması yaptı. Etkinlikten ayrılmadan önce hepimize birer dudak kalemi hediye ettiler.



Nasıl olduğunu bile anlamadan günün sonuna gelmiş akşamı etmiştik. Eski dostları yeniden görmek ve yepyeni arkadaşlarla tanışmak harikaydı. Hediyelerimizi de alarak bu güzel mekandan ayrıldık. Etkinlikte bizlere verilen hediyelerimizi bir sonraki yazımda sizlerle paylaşacağım.

Şimdilik kendinize iyi bakın.

12 yorum:

  1. Çok güzel bir buluşma olmuş. Hepiniz de çok hoşsunuz.. sevgiler..:)

    YanıtlaSil
  2. Güzellikler, ne güzel olmuş etkinlik, öpüyorum canım sevgiler... http://bizimmutfakdan.wordpress.com/

    YanıtlaSil
  3. çok eğlenceli tatlı bir etkinlik olmuş...

    YanıtlaSil
  4. Hepiniz çok hoşsunuz, ne güzel bir buluşma olmuş...

    YanıtlaSil
  5. fotoğraflar her şey nefis olmuş ne güzel olmuş sevgiler

    YanıtlaSil
  6. güzel bir etkinliğe benziyor umarım bir gün bir yerde karşılaşırız :) bu arada sizi takibe aldım bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
  7. Eğlenceli bir etkinlik olmuş gibi görünüyor, sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. Güzel bir gün olduğu yüzlerden belli ;)

    YanıtlaSil
  9. mukemmel olmuş istanbulda benda katılım saglıyorum ama zamanım yetmıyorr arada bır katılıyorum o yuzden sevgıler

    YanıtlaSil