Serkan Bey'in yurt dışında yediği ve yukarıda fotoğrafı bulunan yemeği modellemem gerekiyordu. Steak tartar adlı bu yemek, internetten araştırdığım kadarıyla bir takım özel baharatları karışımından oluşan çiğ et ve çiğ yumurta sarısından oluşuyordu.
Araştırma safhası epey uzun süren, yapımı değişik ve oldukça zevk aldığım bir pasta oldu bu...
Serkan Bey'in doğum gününü kutluyor, sağlıklı ve başarılı nice mutlu yıllar diliyorum.
Bu kadar birebir yapmak maharet ister.. Tebrikler :) elinize sağlık..
YanıtlaSilMerakla okudum yazınızı, harika bir pasta çıkarmışsınız ortaya, ellerinize sağlık.
YanıtlaSilÇok hoş görünüyor. Ellerinize sağlık...
YanıtlaSilay harika olmuş bayıldım bu kadar mı benzer..elinize sağlık gerçekten..
YanıtlaSilvavvv çok güzel olmuş sevgiler cnm
YanıtlaSilAh gerçek mi pasta mı diye çok kararsız kaldım (:
YanıtlaSil