12 Haziran 2015 Cuma

MAKARNA ETKİNLİĞİ

Tekrar merhaba,

Maalesef hala yeni bilgisayarıma kavuşamadım. Bu yüzden ancak uzun aralıklarla yazabiliyorum. O da yazacak makine bulabilirsem...

Geçen Cumartesi günü çok eğlenceli bir etkinliğe katıldım. Ünlü Blogger'larla Makarna Etkinliği... Bilkent Station'da Chef Akademi'nin düzenlediği, Türkiye'yi Uyandıran Adam Özgür Aksuna'nın müzikleri ve moderatörlüğü eşliğinde davetli bloggerlar ile birlikte deneyimli şeflerimiz eşliğinde, makarna yapmanın inceliklerini öğrenerek kendi yaptığımız makarnaları açtık. Sonra onları hamur açma makinesi ile güzelce kestik. Ayrıca makarna hamuru ile güzel renkli tortelliniler yaptık. Birbirinden uzun metrelerce makarna hamurlarımız oldu.



Bu arada seyirciler arasından sorulan sorulara doğru cevaplar veren katılımcılar da bizlerle birlikte bu etkinliğe katıldılar. Yaptığımız makarnaları tadına bakmak isteyen izleyicilerimizle birlikte afiyetle yedik. Özgür Aksuna'nın müzikleri harikaydı, kendisine de belirttim, etkinlik boyunca yerimde duramadım, çok teşekkür ediyoruz. Kahkahalar, rekabet, dans, müzik dolu çok eğlenceli bir etkinlikti. Tadı damağımda kaldı desem yeridir. Ben kendim içim küçük bir slayt hazırladım fotoğraflara Bilkent Station web sitesinden ulaşabilirsiniz. Chef Akademi Şef Ali Açıkgül, Bilkent Station, sevgili arkadaşlarım Sibel Erzincan ve Ayşegül Aygün'e kucak dolusu teşekkürlerimi sunarım.

4 yorum:

  1. Geldiğin için ben teşekkür ederim arkadaşım, gerçekten çok eğlenceli bir gündü :)

    YanıtlaSil
  2. Makarnanın her haline bayılıyorum.
    Çok güzel bir deneyim olmalı sizin için...
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. Çok keyifli bir gün olduğuna kuşkum yok.Sibel Hanım'ın eli değdiyse mutlaka güzeldir :)

    YanıtlaSil
  4. merhaba kanalınızı takipteyim iyi calısmalar dilerim :) eminmetin.com.tr

    YanıtlaSil