14 Mayıs 2015 Perşembe

SILVERLINE ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ




Merhabalar,


Uzunca bir zamandır yazamıyordum. Malum evde bilgisayarım yok, ben de ancak eşim laptop'ı eve getirdiği zamanlar yeni post yayınlayabiliyorum. Bu arada geçen hafta Cuma günü çok güzel bir etkinliğe katıldık blogger arkadaşlarla beraber...


Silverline Ankastre'nin başarılı pasta ustası, Sibel'in Tarif Defteri blogunun sahibesi ve sevgili arkadaşım Sibel Erzincan moderatörlüğünde düzenlediği Anneler Günü etkinliğinde etkinliğe katılan blogger anneler ve çocukları, hem pasta süslediler hem de pasta yapımının inceliklerini ve püf noktalarını öğrenme fırsatı yakaladılar. Ankamall AVM’de Silverline teknolojisi ile kurulan mutfakta, pasta süsleme fırsatı yakalayan anneleri özel sürpriz hediyeler de ayrıca mutlu etti. 

En güzel pastayı süslemek için kıyasıya rekabet içine giren katılımcılar oldukça renkli ve eğlenceli pastalar ortaya çıkardılar. İlgi gören etkinlik boyunca Sibel'in çevresinde toplanan izleyiciler dikkatle pasta yapım aşamalarını izlediler. Etkinlik hepimizin son derece keyifli saatler geçirmesine neden oldu. Sevgili Sibel Erzincan'a ve Silverline markasına teşekkür ediyorum.

Biraz da Silverline markasını tanıyalım:
Silverline ürünlerinde estetik ve fonksiyonelliği teknoloji ile buluşturan güçlü AR-GE ekibi, çevre ve enerji duyarlılığı yüksek ürünler ile de farklılığını ortaya koyuyor. Gerek tasarım gerekse teknolojisinde yarattığı faklılığı yıllardır dünyanın en saygın ödül kuruluşlarından aldığı ödüler ile tescilliyor. 2009 yılından bu yana katıldığı tüm yarışmalardan tasarım ve fonksiyonellik alanında ödüllerle dönen marka bugüne kadar 101 uluslararası ödülün sahip oldu. 1994 yılında aspiratör ve davlumbaz üretimi ile sektöre giriş yapan firma bu yıl 21.yılını kutluyor. Kurulduğu yıldan bu yana teknolojiyi tasarım ve estetik ile harmanlayan ve bu doğrultuda üretim teknolojilerine sürekli yatırımlar yapan firma dünya markası olma hedefi ile davlumbaz ve ankastre pazarında iddialı bir büyüme gerçekleştiriyor.





3 yorum:

  1. Canım arkadaşım, etkinliğe katkın, yardımların ve katılımın için ben teşekkür ederim, yeni etkinliklerde görüşmek üzere...;-)

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel bir etkinlik olmuş...

    YanıtlaSil
  3. Silverline ürünlerini hiç denemedim ama ihtiyacım olduğunda mutlaka tercih edeciğim.Çok güzel bir etkinlik olmuş..Eğlenceli ve bilgilendiricili..Sevgiler..

    YanıtlaSil