24 Kasım 2014 Pazartesi

DİŞ PASTASI


Evet küçük adam Poyraz'ımızın dişi çıktı, çıkalı da epey oldu ama annesiyle benim yoğun olmayan
bir zamanıma denk gelsin diye ertelemiştik. Maalesef bu kadar uğraşmamıza rağmen, ben pastasını yaptım ama yine işlerimin üst üste gelmesinden dolayı diş buğdayı partisine katılamadım. Poyraz'la ilişkimiz, kendisinin önemli gün ve partilerine katılamam üzerine kuruldu sanki. 40 mevlüdüne de gidememiştirm, 1. yaş gününü hayal ediyorum şuan... bakalım... kısmet...

Bu pastayı yaparken daha ilk tasarım anından bitirene kadar sürekli mide krampları çektim. Çünkü bugüne kadar yaptığım pastalar hep yuvarlak veya kare şeklinde idi. Üstesinden gelebileceğimi hiç sanmıyordum. Ama içimdeki korkuyu kimseciklere çaktırmadım. Ebru'mla (Poyraz'ın annesi) konuşurken pek bi cooldum. Sanki korkumu belli edersem gerçek olacaktı :( . Pastayı kaplarken özellikle dişin kök kısımlarının birleştiği yer beni biraz zorladı ama korktuğum kadar kötü geçmedi. 


Şimdi bakıyorum da evet, hatalar var ama ilk sefer için fena olmadı.:)


Üstünü süslemek ise çok zevkliydi. Bitmiş hali sahibine benzedi enteresan bir şekilde... Anne babası çok beğendi, umarım Poyraz da büyüyünce fotoğraflara baktığında beğenir. :)

7 yorum:

  1. Yengecim ellerine sağlık o kadar mükemmel oldu ki. Herkesler çok beğendi. kesmeye kiyamadik valla. ilerde Poyraz büyüdüğünde eminim oda çok begenecektir. Sanat eseri gibiydi hem görsel olarak masamizi guzellestirdi hemde lezzeti çok güzeldi. Emeklerin için nasil teşekür etsek azdır. Umarim bundan sonra ki onemli gun kutlamalarimizda birlikte oluruz. Öpüyoruz. ..

    YanıtlaSil
  2. Canım benim, beğendiğinize çok sevindim. Allah hayırlı uzun ömürler versin yavrumuza, daha bir sürü organizasyonlar yapmak nasip olur inşallah. Öpüyorum...

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel görüntü. Ellerinize sağlık. Bebeciğin mutlu yılları çok olsun.

    YanıtlaSil
  4. Ellerinize saglik cok sirin olmus...

    YanıtlaSil
  5. ellerine sağlık , cok güzel görünüyor.

    YanıtlaSil
  6. Ne kadar güzel bir pasta olmuş. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel olmuş,ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil